Впровадження програми "Особиста гідність.Безпека життя.Громадянська позиція"

З перших днів навчального року в 7 класі розпочала впроваджувати програму "Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція». Пройшло перше заняття на тему: «Грані особистості». Діти з цікавістю виконували вправи, особливо їм сподобалася вправа творча майстерня «Піраміда індивідуальності», яка викликала у дітей несподівану цікавість і позитивні емоції.
(На сьогоднішній день впровадження програми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» передбачено завданнями і заходами з виконання Державної соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2020 року (п. 2.7, 2.9) та включене до плану заходів Міністерства освіти і науки України щодо запобігання торгівлі людьми до 2020 року (наказ № 405 від 8 квітня 2016 р.).

На данном изображении может находиться: 3 человека, люди сидят, стол и в помещенииНа данном изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоятНа данном изображении может находиться: 12 человек, в том числе Катя Силивоненко, люди улыбаются, люди стоят, обувь и в помещении
На данном изображении может находиться: 1 человек, сидит

На данном изображении может находиться: 1 человек, сидит
На данном изображении может находиться: 1 человек, сидит

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Практикум стійкості