"Янгол моєї Душі","Різдвяний  віночок","Сніговики веселуни"



Дітям властиво займатися творчою діяльністю. Але, як правило, система освіти сформована так, що на вивчення точних наук відводиться набагато більше часу, ніж на творчі процеси. Все це сприяє стимуляції лівої півкулі, яка як відомо відповідає за логічні процеси і аналітичне мислення. Але учні нашої гімназії навіть під час канікул розвивають праву півкулю головного мозку. Злагоджена робота обох півкуль забезпечує ефективну роботу мозку. Застосування методів по правопівкульному малюванню дозволяє внести гармонію в роботу лівої і правої півкулі, що допомагає розкриттю творчого потенціалу дитини. Крім того, це допомагає вберегти його від стресів і навантажень, а ще надає допомогу в засвоєнні матеріалу.

Під час виконання вправ по правопівкульному малювання відбувається зміна сприйняття світу, розвиваються здібності до візуалізації, ламаються стереотипи. Формується ставлення до життя як до творчості і розвивається інтуїтивне мислення.

На майстер-класі  учні переконалися, що малювання - прекрасний спосіб вираження своїх почуттів і переживань через творчість.Також правопівкульне малювання дозволяє відпочити душею і знайти додаткові ресурси , відшукати внутрішню гармонію і радість, проявити творчість та індивідуальність і по-іншому побачити світ.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Практикум стійкості