Засідання дебатного клубу "Інтернет спілкування чи живе спілкування"

Сьогодні відбулося засідання дебатного клубу "Релакс". Обрана теза – «Інтернет спілкування чи живе спілкування».  Ця тема досить актуальна. Учні довго дискутували: показали позитивні і негативні сторони спілкування в Інтернеті та в живу. Можливість легко й безперешкодно спілкуватися в Інтернеті - одна з найвиразніших рис сучасності. Завдяки Світовій Павутині сьогодні можна знайти багатьох однодумців і навіть друзів не лише десь поблизу, а й у найдальших куточках планети, отримувати від них різноманітну інформацію й миттєво на неї реагувати. Виникає ілюзія, що світ меншає, кордони стираються, люди ближчають..
На початку засідання голова дебатного клубу  Сілівоненко К. О. ознайомила присутніх з метою і завданнями клубу, з навичками використання методу.

  У засіданні взяли участь учні 5 класу. Вони дійшли до такого висновку, що в сучасному світі живе спілкування стало розкішшю. Переконані, що віртуальність не може замінити радості від зустрічі, ніжних обіймів, пронизливих поглядів і щирих усмішок. 


   Учні отримали знання, які допомогли і допомагатимуть у різних життєвих ситуаціях, особливо зараз, коли Інтернет – це  невід'ємна частина нашого життя.


Після дебатів визначили сильні сторони даних дебатів:

Учасники були дисципліновані та не переходили на персоналії.

Виступи чіткі, логічно побудовані.

Толерантне ставлення до опонента.

Кожна команда діяла згуртовано.

Учасники зуміли відстояти свої позиції.  

Проект реалізується за фінансової підтримки програми "Активні громадяни" від Британської ради та адміністрування ГО "Лабораторія Ініціативної Молоді".



Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Практикум стійкості