Арт-релакс для вчителів з правопівкулевого малювання





Правопівкульне малювання - це не просто інструмент для створення прекрасних творчих робіт, а й ціла система, яка допомогає нам змінювати своє життя, розкриваючі потенціал, нові можливості і дивитися на ситуацію під іншим кутом.

Під час правопівкульного малювання ламаються стереотипи про візуалізацію реальності та ірреальності, про власні художні здібності і можливості, про правильність і неправильність. Все це відбувається за рахунок тимчасового придушення лівої півкулі, відключення логіки та раціональної оцінки, адже в інтуїтивному живописі немає зразка і будь-яких інструкцій.

Це непросто, особливо дорослим, заважають внутрішні бар’єри і страх невідомого, відсутність логічної опори, але й так класно: вийти за свої межі і позбутися постійної гонитви за результатом!

Вчителі під час заняття продовжили знайомитись з методом правопівкульного малювання, розвивали свою креативность, відбувся процес зняття стереотипів бачення, синхронізації центральної нервової системи і розслаблення, набуття почуття натхненності.

Застосування методу правопівкульного малювання дозволяє:

позбутися страху "я не вмію малювати";

розслабитися після насиченого дня;

вийти за рамки стереотипів;

розкрити свій творчий потенціал;

підвищити самооцінку;

знизити тривожність і прибрати хвилювання;

відчути впевненість у своїх силах;

відчути світ барвисто і різноманітно.

Під час зняття вчителі познайомилися з техікою "Мій осінній настрій" та "Відпочинок".







Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Практикум стійкості